Romanus & Selling, 2020-02-14

Romanus & Selling skriver avtal med sex nya författare

Listan över nya författare som valt att ge ut sina böcker på Romanus & Selling växer och innefattar flera etablerade skönlitterära författare, en begåvad debutant och en spännande fackboksduo.

Spänningsförfattaren Christina Larsson, enormt framgångsrik hos lyssnarna med serien om Ingrid Bergman liksom senast Sektion M, kommer med nya spänningsserien Agenturen.

I sin debutroman berättar Anna Kölén, till vardags dramaturg på Dramaten, om Daphne som flyttar till Stockholm för att finna den stora kärleken och sin plats i kulturvärlden.

Johan Ehn, författare till de hyllade ungdomsböckerna Down Under och Hästpojkarna, skriver sin första roman för vuxna.

Veronica Linarfve och Mia Ingelström ger i Ekonomi-PT:ns handbok 10 enkla vägar för kvinnor till pengakontroll och konkreta besparingar i vardagen.

I Osynliga kvinnor avslöjar den prisbelönta brittiska aktivisten Caroline Criado Perez hur vår värld är byggd av och för män.

– Vi är stolta över våra nytillkomna författare och ser fram emot att få ge ut den oslagbara mixen av berättelser som berör, handfasta tips som kan hjälpa kvinnor till en tryggare ekonomi och avslöjande fakta som sätter ljuset på förlegade strukturer, säger Susanna Romanus, grundare och förläggare.

Presskontakt:

Lina Rönning, lina ronning@bonnierforlagen.se

Foto: Lars Ardavre, Thomas Borg, Sofia Stenström, Rachel Louise Brown