Romanus & Selling, 2022-04-14

Foto: Privat

Mian Lodalen och Sara Lövestam startar podd om skrivande

Sedan flera år arrangerar författarna Mian Lodalen och Sara Lövestam den omtalade skrivarkursen Skriv med Mian och Sara. "Vuxenkollot", "Drömförfattarbubblan" och "Årets bästa dagar" som kursen kallats av lyriska deltagare har nu fått ett syskon i form av podden Mian och Saras skrivarlya.

Mian Lodalen med ett skratt:

– Världens längtan är stillad! Den 21 april 2022 öppnas fördämningarna och guldkonfettin regnar ut i etern, i form av denna nyfödda podd. Oavsett om du skriver, är läsare eller bara vill ha en kul stund så är du välkommen in att hänga med oss!

Torsdagen den 21 april släpps första avsnittet som går att lyssna på där poddar finns, och följs av ett nytt avsnitt varje vecka. Inspelningen är gjort av Visuellt ljud och producent är Lasse Ljungman Jansson.

Om Mian Lodalen

Mian Lodalen är verksam som författare, frilansjournalist, krönikör och flitigt anlitad föredragshållare. Hon har bland annat givit ut romanerna Smulklubbens skamlösa systrar, Dårens dotter och Tiger, och har även medverkat i flera antologier, utkommit med faktaböcker, lättlästa kärleksromaner och håller skrivkurser.

Om hennes senaste böcker

Lisa och Lilly – en sann kärlekshistoria är första delen i en romansvit som baseras på verkliga personer; historier om homosexuellas livsvillkor i Sverige som aldrig tidigare har berättats, och som utspelar sig under ett halvt sekel, 1910–1960.

Uppföljaren och den andra fristående delen Lesbiska ligan – en sann kriminalhistoria är en fängslande och gripande roman om ett fall som chockerade sin samtid och snabbt blev en riksnyhet. 

Båda böckerna finns även i ljudformat.